torstai 14. toukokuuta 2015

Kérastase Ciment Thermique


Reilu kuukausi sitten sain kätösiini tämän Kérastase Ciment Thermique Resurfacing Reinforcing Milkin, eli hiusten pintaa suojaavan ja hiusta jälleenrakentavan emulsion. Tämä on tarkoitettu heikentyneiden hiusten muotoiluun ja mikä tärkeintä, tuote sisältää lämpösuojan. Emulsion tulisi ehkäistä hiusten murtumista silottaen kaksihaaraisia ja antaen samalla kiiltoa hiuksille.


Ohjeiden mukaan tätä tulee levittää pyyhekuivien hiusten pituuksiin, jonka jälkeen hiukset voi joko kuivata hiustenkuivaajalla kuivaksi tai muotoilla muotoiluraudan kanssa. 


Rakastan tätä tuotetta enkä pahemmin ole muihin lämpösuojiin tämän ostamisen jälkeen koskenut. Koostumukseltaan tämä on juurikin sellaista maitomaista, ja tuotetta on helppo levittää hiuksiin. Hiusten muotoilu on selkeästi helpompaa tämän kanssa kuin ilman tätä, ja tosiaan itselleni melkein tärkein ominaisuus tässä on nimenomaan se lämpösuoja. Vaikka ohjeistus onkin käyttää tätä pyyhekuivissa hiuksissa, yhtä lailla olen itse käyttänyt tätä myös ihan kuivissa hiuksissa esimerkiksi ennen hiusten suoristamista tai kihartamista. Hyvin on toiminut myös sillä tavalla.


Emulsio myös tuoksuu miellyttävältä, sellaiselta todella raikkaalta ja tämä tuoksu on ihan tervetullutta vaihtelua, kun on jo jonkin aikaa tottunut haistelemaan TIGIn hiustuotteiden hyvinkin makeita ja karkkimaisia tuoksuja. Tuotetta on tuubissa 150 ml ja mielestäni tämä on erittäin riittoisaa. Itse maksoin tästä 25,20 euroa ja suurinpiirtein tuon verran tämä näyttäisi maksavan eri nettikaupoissa. Joissain vähän vähemmän ja joissain taas enemmän. Mielestäni tuo ei ollut ollenkaan paha hinta kyseisestä tuotteesta, ja aion melko varmasti ostaa tätä toisenkin kerran, kunhan saan tämän käytettyä ensin loppuun!


Ainut miinus minkä itse tästä keksin on ehkä se, että tällaiset tuubista otettava ja käsillä hiuksiin levitettävät muotoilutuotteet/lämpösuojat eivät ole ihan yhtä käteviä ja helppoja kuin suoraan pullosta suihkittavat tuotteet. Mutta toisaalta itselläni on noiden suihkittavien tuotteiden kanssa vähän se ongelma, että sitä tuppaa menemään lähinnä päällimmäisiin hiuksiin. Sormilla levitettäessä mun on ainakin helpompi pitää huoli siitä, että tuote tulee levitettyä hiuksiin kauttaaltaan ja tasaisesti eikä siten, että yhdessä kohdassa sitä on liikaa ja toisessa taas ei yhtään. 

Ja iso kiitos sille, että ylipäänsä uskaltauduin tätä tuotetta kokeilemaan, kuuluu ihanalle Tuulille, joka taannoin esitteli tämän blogissaan! :)

Mitä lämpösuojaa te käytätte ennen hiusten lämpökäsittelyä, vai käytättekö sellaista lainkaan? :)

4 kommenttia:

 1. Olen kyllä tismalleen samaa mieltä tuosta tuotteesta, ihan mahtava!! :) ja voi ihanaa että mainitsit myö miut tuossa lopussa <3 :') Kiitos! Itselläni on ollut tuo käytössä nyt muistaakseni kolmisen kuukautta ja sitä on vieläkin hyvin jäljellä! ehdottomasti menee tilaukseen kun alkaa loppumaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä niin hyvä tuote, kanantti ehdottomasti testata tota :) Ja ihan mahtavaa kuulla, että sullakin on kestänyt toi noin hyvin! Kiitos paljon kommentista Tuuli<3

   Poista
 2. Kiitos tästä vinkistä !! Ehdottomasti menee kokeiluun ♥ Kerastasen tuotteisiin on minulla yleisesti aina vahva luotto, joten en usko että tähänkään tulee pettymys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä vain! Toivottavasti tykkäät tästä :) <3

   Poista

Kiitos kommentista!