keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Chanel Poudre Universelle Compacte


Esittelin tämän helmikuiselta laivareissulta ostamani Chanelin puuterin jo aiemmin, mutta ajattelin nyt kolmen kuukauden käytön jälkeen kertoa vähän tarkemmin mielipiteeni kyseisestä puuterista.

Ensinnäkin sana Chanel nostattaa mulla ainakin odotukset erittäin korkealle. Aloin miettiä, että mistä se oikein edes johtuu, sillä onhan sitä olemassa paljon muitakin kalliita merkkejä, mutta enpä mä oikein muuta keksinytkään kuin että se on Chanel. Joka tapauksessa myös tuo puuterin reippaasti yli 30 euron hinta nosti odotukset korkealle, ja kyseessähän oli nimenomaan tax-free hinta. En tiedä mitä tuo muuten normaalisti maksaisi enkä välttämättä edes halua tietää.


Helmikuussa sanoin parin käyttökerran jälkeen, että puuteri kiinnittää meikin loistavasti ja lopputulos on kevyt eikä yhtään liian puuterimainen. Tällä hetkellä olen osittain täysin samaa mieltä, mutta osittain myös eri mieltä. Tämä Chanelin puuteri on parempi kuin aiemmin käyttämäni IsaDoran kivipuuteri, joka todellakin sai naaman näyttämään siltä, että puuteria on laitettu puolen kilon verran. Eli allekirjoitan täysin sen, että lopputulos on kevyt eikä todellakaan liian puuterimainen.

Puuteri myös kiinnittää meikin ihan hyvin, mutta saan laittaa tätä varsinkin otsaani melko paljon ennen kuin kasvot lakkaavat kiiltämästä. Siinä olisi siis toivomisen varaa, vaikka lopputulos onkin lopulta hyvä. Päivän aikana en ole joutunut tätä lisäämään kasvoilleni, mutta uskoisin sen johtuvan pikemminkin käyttämästäni Shiseidon pohjustusvoiteesta kuin tästä puuterista. Puuterirasia on yksinkertaisen kaunis ja se sisältää myös peilin.


Mielestäni tämä on ihan hyvä perus puuteri, joka tekee tehtävänsä, mutta jotain tästä puuttuu. Jotain sellaista, mikä nostaisi tämän oikeasti muita tavallisia markettipuutereita paremmaksi. Jotain, mikä todella tekisi tästä yli 30 euron arvoisen. Mielelläni mä käytän tämän loppuun, mutta tuskin tulen ostamaan enää uudelleen. Aiemmin käyttämäni Lumenen ja L'Oréalin puuterit tekevät tehtävänsä aivan yhtä hyvin, enkä halua maksaa pelkästään siitä, että puuterirasiani kannessa komeilee Chanelin logo. Ehkä odotin tältä hieman liikaa, sillä kyseessähän on loppujen lopuksi vain puuteri, mutta pienoinen pettymys tämä kuitenkin oli. Tämän loputtua pitääkin hankkia jokin toinen puuteri kokeiluun, eli ehdotuksia sen suhteen otetaan vastaan! :)

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille ♥

8 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä Linda! Mä en oo uskaltanut käyttää puutereita pitkään aikaan, eikä oikeastaan ole ollut edes tarvetta. Musta tuntuu, että kaikki mun rypyt tulee vielä selvemmin näkymään, jos sitä laitan :`D Voi toki olla, että kesällä tulee taas ajankohtaiseksi puuterin käyttö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään :) Hahah, no mutta turhahan sellasta on käyttääkään, jos ei sitä oikeasti tarvitse :D Olisi kyllä niin ihanteellista, jos munkaan ei tarvitsisi!

   Poista
 2. Joo täällä ollaan kyllä samaa mieltä, että odotukset on Chanelin kohdalla tosi korkealla. Mutta silti olen ostanut kyseiseltä merkiltä isoimman kynsilakkapettymyksen ikinä. Pullo maksoi juurikin noin 30 euroa, eikä mulla ole koskaan ollut huonompaa kynsilakkaa :D Toki jotkut tuotteet ovat varmasti laadukkaampiakin, muta kyseiseltä merkiltä en kyllä koskaan toisten osta kynsilakka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! Toi on mulle ainakin tositosi iso summa kynsilakasta ja voin kuvitella miten paljon harmitti, kun se ei ollutkaan hyvää :/ Eipä tarvitse itsekään kyllä tämän sun kommentin lukemisen jälkeen ostaa yhtä ainutta Chanelin kynsilakkaa :D

   Poista
 3. Hei kiva arvostelu postaus :) itselläkin olisi kyllä odotukset korkealla Chanelin suhteen, mutta useinhan halppis tuotteet ovat suhkot samanlaatuisia kuin ne kalliitkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! :) Nojoo toi on kyllä ihan totta ja halvemmalla saa välillä jopa huomattavasti parempia ja toimivampia tuotteita kuin maksamalla itsensä kipeäksi :D

   Poista
 4. Tosi kiva tällainen postaus ja että kerrot ihan rehellisen ja aidon kokemuksen :) Kalleilta merkeiltä odottaa aina paljon ja valitettasti monesti joutuu myös pettymään, kun odotukset on niin korkealla. Monet halvemmat merkit yltävät samoihin ellei parempiin tuloksiin ja halvemmissa monesti yllättyy useammin positiivisesti :D Lancomen meikkivoidetta en vaihda mihinkään, mutta muuten ei kalliimmista tuotteista ole tullut mitään huikeita elämyksiä, että ne on ihan yli muiden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyrinkin aina kertomaan mahdollisimman rehellisesti mitä mieltä oon jostain tuotteesta ollut! :) Jep, noinhan se usein menee eikä toi rajoitu vain kosmetiikkaan. Mä en oo koskaan ymmärtänyt sellaista ajattelutapaa, että kalliimpi on automaattisesti aina parempi :D Ja opiskelijabudjetin kannalta on ihan hyvä, ettei se niin olekaan :'D Mun pitääkin testata jotain Lancomen meikkivoidetta, kunhan saan nämä muut käytettyä pois! :)

   Poista

Kiitos kommentista!