keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Uusia tuotteita

Moikka! Mä kotiutin maanantaina pari uutuustuotetta, jotka ajattelin nyt esitellä teille. Loppuviikosta oon toivottavasti saanut jo kätösiini erään Briteistä tilatun paketin, jonka sisältö osoittautuu kyllä varmasti ihan todella mieluisaksi, sen verran kauan oon kyseisestä jutusta haaveillut! Eli pysykäähän kuulolla, esittelypostaus kyseisestä tuotteesta on taatusti tulossa ;) Tänään sain kyseiseen pakettiin liittyen kirjeen postista, että paketti on jäänyt tulliin ja joudun maksamaan siitä veroja, joten saapi nähdä ehtiikö se perjantaiksi tulemaan tänne asti!


Mutta siis, mä oon saanut ahkerasti käytettyä noita omistamiani Batisten kuivashampoita, joten nyt kun kaupassa käydessäni bongasin hyllystä tämän Strenght & Shine -kuivashampoon, niin olihan se pakko napata mukaan. Mä en oo itse törmännyt tähän kyseiseen versioon aiemmin, joten senkin puolesta halusin päästä testaamaan tätä. Tuoksu oli pienoinen pettymys, se ei ollut oikein mun mieleeni, mutta tehohan tässä on aivan yhtä hyvä kuin kaikissa muissakin kyseisen merkin kuivashampoissa. Tämä on tarkoitettu nimenomaan väsyneille ja heikoille hiuksille. Hintaa tällä oli 6,50 euroa eli aavistuksen verran enemmän kuin suurimmalla osalla muista Batisten kuivashampoista ainakin kyseisessä kaupassa.


Mun käsirasvat lähenee uhkaavasti loppuaan, joten nyt kun kerrankin muistin, ostin uuden tuubin tätä Doven Purely Pampering Hand Cream with Shea Butter and Warm Vanilla käsivoidetta, jota oon siis aiemminkin käyttänyt. Oon varmaan maininnutkin täällä sen, että rakastan kaikkea mikä tuoksuu vaniljalta, joten toi on senkin puolesta mulle aivan unelmatuote. Tästä 75 ml tuubista maksoin 3,65 euroa. Voide kosteuttaa hyvin käsiä ja soveltuu myös mun ongelmaiholleni, joka ei tykännyt lopulta yhtään mm. siitä The Body Shopin mango käsivoiteesta, jonka sain maaliskuussa.


Toinen heräteostos oli tämä Schwarzkopf Essence Ultîme Diamond Color Shine Boost Spray, eli värjätyille hiuksille tarkoitettu kiiltoa antava suihke. Mä oon nyt suihkinut tätä kerran märkiin ja pari kertaa kuiviin hiuksiin, mutta mitään kovin suurta eroa entiseen en ole kyllä huomannut. Ehkä pientä kiiltoa on havaittavissa, mutta toisaalta en tiedä tarvitseeko niiden hiusten kiiltääkään mitenkään älyttömän paljon. Ilmankin pärjäisin, mutta kyllä tätä tulee jatkossakin käytettyä. Tykkään erityisesti siitä, ettei toi ole koostumukseltaan sellaista märkää hiuslakan/lämpösuojan tms. tapaista vaan suihke on erittäin hienojakoista ja kuivaa. Tätä voi siis suihkia kosteisiin tai kuiviin hiuksiin tuomaan lisää kiiltoa, ja hintaa tällä 100 ml purkilla oli 5,90 euroa.

Kellään kokemuksia näistä tuotteista? :)

2 kommenttia:

  1. hih, itsekin ostin vasta uuden batisten kuivashampoon kun edellinen loppuikin yllättävän nopeasti! :D kivan oloisia tuotteita ja en malta odottaa tulevaa postausta tilauksestasi ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä ihan superhyviä kuivashampoita! :) Hihih, en mäkään malta odottaa, että saan paketin itselleni<3 ;D

      Poista

Kiitos kommentista!