tiistai 14. huhtikuuta 2015

Moroccanoilin hiusnaamio ja lämpösuoja


Nyt olisi aika kertoa vähän tarkemmin mielipiteeni Moroccanoilin Heat Styling Protectionista & Intensive Hydrating Maskista. Toista rakastan aivan valtavasti, mutta toisesta mulla ei montaakaan kehua ole valitettavasti kertoa. Mun on pitänyt kertoa arviotani tuosta lämpösuojasta jo pitemmän aikaa, mutta se on jostain syystä aina jäänyt. Nythän sille tulikin sitten oiva tilaisuus, kun sain sen kaveriksi samaisen merkin hiusnaamion, jota olen nyt testannut pariin otteeseen :)


Aloitetaan tästä lämpösuojasta, eli nimensä mukaisesti tuotetta on tarkoitus suihkia kuiviin hiuksiin ennen lämpömuotoilua. Ilmeisesti tämä on siis tarkoitettu nimenomaan käytettäväksi ennen hiusten suoristamista/kihartamista eikä kosteisiin hiuksiin ennen föönaamista. Tuote lupaa antaa lämpösuojan lisäksi myös kiiltävän lopputuloksen sekä kevyttä pitoa. Lämpösuojan suihke varmastikin antaa, ja ihan kiitettävän hyvän pidonkin, mikä oli mulle uutta näissä lämpösuojissa. Pientä kiiltoakin on ehkä havaittavissa, mutta ei mitenkään sen suuremmin, mikä on mielestäni ihan positiivinen asia.


Tehtävänsä lämpösuojana tuote hoitaa hyvin, mutta siitä huolimatta mä en pidä tästä oikeastaan yhtään. Ensinnäkään mun nenäni ei ole vieläkään tottunut näihin Moroccanoilin tuotteiden tuoksuun, ja valitettavasti tuon lämpösuojan tuoksu jää hiuksiin melko pitkäksi aikaa. Tuoksun kanssa opin varmasti elämään ja totun siihen, vaikken välttämättä koskaan tule siitä pitämään. Suurin syy sille, miksi haaveilen tällä hetkellä uudesta suihkutettavasta lämpösuojasta on se, että mun hiukset tuntuvat erittäin likaisilta, kun käytän tätä. Ihan jo pari suihkausta saa aikaan sen inhottavan tunteen, eikä auta vaikka hiuksia kuinka harjaisi tai tekisi mitä tahansa muuta. Uudestaan en siis aio tätä enää ostaa ja katsotaan nyt saanko tätä ensimmäistäkään 250 ml pulloa käytettyä loppuun asti. Mielenkiinnolla kuulisin, onko joku toinen huomannut saman asian tätä käyttäessä, vai onko vika vain mun hiuksissani? :D


Seuraavaksi sitten tämä hiusnaamio, josta on tullut yksi suosikkihiustuotteeni! Kyseessä on siis kosteuttava ja vauroita korjaava hiusnaamio, jota on tarkoitus käyttää 1-2 kertaa viikossa pyyhekuiviin hiuksiin. Tuotteen levityksen jälkeen hiukset tulee kammata, jotta naamio levittyy tasaisesti joka puolelle, ja 5-7 minuutin kuluttua hiukset huuhdellaan puhtaiksi. Käyttökertoja voi vähentää, kun hiusten kunto paranee. Tuotteen pitäisi poistaa muotoilutuotteiden jäämät, tehdä hiuksista luonnolliset, pehmeät sekä helposti käsiteltävät. Tuotteen sisältämän argaaniöljyn tulisi suojata hiuksia saasteilta ja naamion antioksidantit lupaavat säilyttää hiusten kosteuden.


Tämä hiusnaamio oli paras ostokseni pitkiin aikoihin. Olen aivan myyty tälle ja voin lämpimästi suositella tätä ihan jokaiselle, joka haluaa hiusnaamion, joka todella hoitaa ja kosteuttaa hiuksia! Hiukset todellakin jäävät silkkisen pehmeiksi ja tuntuvat aivan ihanilta tämän käytön jälkeen. Kuivat latvatkin tuntuvat paljon elinvoimaisimmilta, eli tämä naamio todellakin tekee sen mitä lupaa.

Naamio tuoksuu samalta kuin lämpösuojakin, mutta suihkussa käytettäessä tuoksu ei ole aivan yhtä voimakas. Tuollainen pyöreä purkki vie myös suhteellisen paljon tilaa kylppärissä, varsinkin kun mulla se tila siellä on muutenkin vähän vähissä, mutta toisaalta tykkään siitä, kun naamiota saa ottaa haluamansa määrän sormilla suoraan purkista. Naamio on koostumukseltaan hyvin paksua. Tätähän myydään myös tuubissa ainakin hieman pienempiä määriä. Tulen aivan varmasti ostamaan tätä lisää vielä jatkossakin, sillä tämä on ehdottomasti paras hiusnaamio, mitä olen koskaan käyttänyt!

Mitä tykkäätte Moroccanoilin tuotteista? Suositteletteko testaamaan jotain niistä? :)

6 kommenttia:

 1. Oi! ♥ Rakasta Moroccanoil tuotteita :)
  Uusi lukija heips!

  ♥myblog-bysini.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moroccanoilin tuotteet on mulle vielä aika uusia, mutta haluun kyllä ehdottomasti testailla lisääkin noita! <3 Tervetuloa seurailemaan Sini! :)

   Poista
 2. Tuo hiusnaamio kuulostaa kyllä hyvältä! :) Pitäisi nimittäin hommata joku naamio, muttei ole mitään hajua mikä olisi hyvä. Tätä voisi testata. Oliko kallis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin ainakin todella lämpimästi suositella tota, on meinaan ihan tajuttoman hyvä hiusnaamio! Mä maksoin tosta itse vähän alle 25 euroa, kun toi oli alennuksessa. Mitä nyt nopeasti googlasin niin esim. Stockalla näyttäisi maksavan jopa 45 euroa, mutta nettikaupoista saa tilattua huomattavasti edullisemmin. Tilasin itse omani Bangerheadistä :)

   Poista
 3. Mä en myöskään tykkää tuosta lämpösuojasta. Se jäi hiuksiini jotenkin öö tahmaiseksi ja nimenomaan tuntui että hiukset olivat likaiset. Kaikki muut Moroccanoilin tuotteet ovatkin erittäin hyviä paitsi se ja hiuskiinne. Hiuskiinne on aivan liian kevyt hiuksilleni, eikä todellakaan tee kestäviä kampauksia. Ihan sama laittaisiko sitä vai ei :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa kuulla, etten oo ainut kenen mielestä toi lämpösuoja ei ollut kovinkaan hyvä :D Toi tahmainen on kyllä just oikee sana kuvaamaan sitä tunnetta, minkä toi hiuksiin teki. Ja kiitos kun kerroit, ettei hiuskiinnekään ole hyvää, ei tarvitse sitäkään siis ostaa! :D

   Poista

Kiitos kommentista!