keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Essie Nail Polishes

Muistuttaisin aluksi kaikkia vielä blogissani meneillään olevasta kosmetiikka-arvonnasta, johon jokainen voi halutessaan osallistua täällä :)


Innostukseni kynsilakkoihin kasvoi ihan valtavasti saatuani tämän kuun LivBoxista Essien kynsilakan, ja huomattuani eilen samaisten lakkojen olevan alennuksessa, nappasin kaupasta mukaani nämä kaksi aivan ihanan sävyistä Essien kynsilakkaa sekä aluslakan. Kynsilakoille tuli hintaa 10,90 euroa ja aluslakasta maksoin 12,70 euroa.


Katselin ja hypistelin ties kuinka pitkään kaikkia Essien herkullisen värisiä kynsilakkoja, kun en millään osannut päättää mitkä ostaisin itselleni. Lopulta toiseksi valikoitui tämä korallin värinen Sunday Funday kimallelakka, jota en ole vielä testannut, mutta joka pääsee testiin pikimmiten!


Tämän Essien Watermelon kynsilakan ostin ihan huomista vappua ajatellen, sillä halusin lakata kynteni pirtsakan värisiksi ja huuletkin saavat mitä luultavimmin huomenna samanlaisen sävyn :) Rakastuin tuohon sävyyn välittömästi ja kynsissä se näyttää niin hyvältä!


Mä en ole koskaan aiemmin tainnut omistaa minkäänlaista aluslakkaa, joten en valitettavasti pysty vertaamaan tätä Essien Grow Stronger Base Coatia minkään toisen merkin vastaavaan tuotteeseen. Aluslakan tulisi suojata ja vahvistaa kynsiä estäen niiden lohkeilua sekä tehdä kynsistä sileämmät. Nimensä mukaisesti tätä kuuluu siis käyttää varsinaisen kynsilakan alla tai vaihtoehtoisesti voi käyttää pelkästään tätä. Kerran olen nyt tätä testannut, mutta koska laitoin tämän aluslakan päälle Essien kynsilakkaa, joka levittyy muutenkin kynnelle todella tasaisesti, mun on hyvin vaikea sanoa oliko tästä siinä suhteessa apua. Pitää testata tätä jonkin sellaisen kynsilakan kanssa, jonka kanssa olen joutunut taistelemaan saadakseni väristä tasaisen. 

Mun oli tarkoitus napata kuva kynsistäni ja tuosta Watermelon lakasta, mutta mä en yksinkertaisesti saanut sitä värisävyä tallentumaan kameraan lähellekään sellaisena kuin se oikeasti on, joten se kuva jää väliin tällä kertaa.. Ehkä pitäisi taas koittaa perehtyä vähän paremmin kameran asetuksiin? :D

Ovatko Essien kynsilakat teille tuttuja? Entä mitä värejä te suositte kynsilakoissa? :)

4 kommenttia:

 1. Oon niin kuolannut noita Essien lakkoja, mutta vielä en ole ainuttakaan saanut kotiutettua :D ihanat sävyt sulla noissa lakoissa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä myös yksi, joka oli jo pitemmän aikaa ihastellut noita lakkoja :D Kiitti, mäkin tykkään noista! <3

   Poista
 2. ihania sävyjä!! <3 itse en ole tainnut kokeilla vielä yhtäkään essien lakkaa, mutta voisin kyllä joskus sellaisen ostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä kokeilla! :) Mua pidätteli aluksi noiden hinta, kun en oo tottunut maksamaan melkeen 15 euroa kynsilakasta, mutta nyt noi onneksi sai reippaasti halvemmalla :D

   Poista

Kiitos kommentista!