sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Sunday thoughts

Mun mieleeni juolahti tossa aamulla, että voisin tehdä postauksen sellaisista kosmetiikkatuotteista yms. jotka on mulle tällä hetkellä jotenkin erityisen tärkeitä, mutta joita en vielä ennen niiden testaamista osannut pahemmin kaivata. Varmaan aika monelta löytyy tuote tai tuotteita, joita ilman ei enää voisi kuvitellakaan pärjäävänsä, vaikka joskus aiemmin elämä on rullannut oikeinkin mukavasti, vaikkei ollut välttämättä edes kuullut kyseisistä tuotteista. Vai oonko ihan väärässä? :D


Ehdoton ykkönen on kuivashampoot. Siis mä olin kuullut ja lukenut näistä sieltä ja täältä jo ties kuinka pitkään ennen kuin menin ja ostin ihka ensimmäisen kuivashampooni. Ja jos joku, niin se oli rakkautta ensisilmäyksellä (tai käyttökerralla). Mä olin aiemmin ollut todella skeptinen sen suhteen toimivatko ne oikeasti niin hyvin kuin olin kuullut, mutta siinä vaiheessa kun vaalentaminen oli rasittanut hiuksia ihan tajuttomasti, mun oli pakko kehittää keinoja, joilla voisin välttää hiusteni ylimääräistä rasittamista ja yksi keino siihen oli pesuvälin pidentäminen.

Aiemmin pesin hiukset päivittäin, nykyään pääasiassa joka toinen päivä. Mun hiukset ja hiuspohja rasvoittuvat edelleen todella nopeasti enkä pärjäisi ilman kuivashampoota. Jossain vaiheessa pääsin jo siihenkin, ettei mun tarvinnut pestä hiuksiani kuin joka kolmas päivä, mutta nyt se on jo pitemmän aikaa ollut se joka toinen päivä. Torstaina kävin kampaajalla ja sieltä sain taas kerran muistutuksen sille, että olisi todella hyvä pystyä taas venyttämään hiusten pesua vielä päivän pidempään ja se on tällä hetkellä myös tavoitteenani.


Meikinpohjustusvoide. Tämäkin ihanuus on pelastanut niin monet päivät. Pieni kerros pohjustusvoidetta muun meikin alle, eikä tarvitse heti neljän tunnin jälkeen olla taas läträämässä puuterin kanssa. Siis viime syksynä mua oikeesti välillä jopa hävetti työharjoittelussani niinä päivinä, kun en ollut käyttänyt meikinpohjustusvoidetta ja puuterikin oli jossain teillä tietämättömillä, sillä mun naamani kimalteli ja kiilsi todella kauniisti ennen kuin työpäivä oli edes puolessä välissä.


Kuorintatuotteet. En mä voisi enää kuvitellakaan, etteikö multa löytyisi kuorinta-aineet sekä kasvoille että vartalolle, vaikka joskus pärjäsin aivan hyvin ilman sellaisia. Rakastan sitä tunnetta, kun ihon saa kuoria oikein kunnolla ja lopputuloksena on silkinpehmeä iho.


Silmämeikin pohjustusvoide. Ajattelin pitkään, että mitä hyötyä siitä muka voisi olla, että pohjustan luomet ennen luomivärin laittoa. Tai uskoin mahdollisen hyödyn olevan niin mitätön, että pärjään vallan hyvin ilmankin. Voi kuinka väärässä olinkaan. Ennen tämän Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionin ostamista mä en osannut edes ajatella, että luomiväreillä on oikeesti mahdollista pysyä luomella koko päivän ilman, että ne suttaantuvat, leviävät tai haalistuvat huomattavan paljon. Tässä kohtaa voisin myös mainita, että tilasin tuosta kyllä sen Original -version, mutta paketista paljastui tuo Anti-Aging. No, hyvin on tuokin tehtävänsä hoitanut!


Tyvikohottajat, tuuheuttavat muotoilutuotteet yms. On ne vaan niin uskomattoman tärkeitä aina hiuksia laittaessa, mutta hyvin sitä on joskus pärjätty ilmankin. Kai se sitten on vaan niin, että kun on tottunut käyttämään tuotteita, jotka saavat hiukset/kampauksen näyttämään paremmilta niin ei niistä vaan halua tai osaa enää luopua. Sama pätee niin moneen muuhunkin asiaan.

Ihan yleisellä tasolla voisin myös mainita esimerkiksi hiusten- ja ripsienpidennykset, rakennekynnet ja itseruskettavat/solariumin. Aika moni käyttää tänä päivänä ainakin jotain noista mainitsemistani asioista ja ne ovat viime vuosien aikana yleistyneet ihan hirveästi. Mulla itselläni on kokemusta vain hiustenpidennyksistä ja rakennekynsistä, mutta oon jo ties kuinka pitkään haaveillut myös ripsienpidennyksistä. On ne vaan niin näyttävät ja ennen kaikkea sellaisten omistaminen helpottaisi huomattavasti laittautumista aamuisin. Noi on kaikki sellaisia asioita, joita kukaan tuskin välttämättä tarvitsee, mutta jotka silti ovat niin monien ihmisten käytössä!

Tässä nyt muutama esimerkki näistä. Löytyykö teiltä joitain tällaisia tuotteita? :)

8 kommenttia:

 1. Mä niin allekirjoitan tuo kuivashampoo jutun ainaki!! En ennen tajunnu miksi joku niitä käyttää, mutta nykysin ne on kovassa käytössä ja pidentää hiusten pesu kertoja. Mullaki on noita tyvikohottajiakin käytössä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä en myöskään ymmärtänyt ollenkaan miksi kuivashampoita hehkutettiin niin paljon, mutta nyt kun niitä itse on päässyt kokeilemaan niin johan niiden hienouden on oppinut tajuamaan :D Tyvikohottajat on kyllä ihan mahtava keksintö! <3

   Poista
 2. Miunkin pitäis kyllä ostaa joku kuivashampoo kaappiini, sillä pesen myös hiukseni yleensä jokapäivä tai korkeintaan jokatoinen päivä. Ja yleensä se toinen päivä mennään aina hiukset ponnarilla, ei mitään toivoa että tämä rasvaletti näyttäisi enää raikkaalta siinä vaiheessa :D ihania ja käytännöllisiä suosikkeja♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kuulostaa kyllä niin tutulta toi, että mikäli sen pesukerran venyttää seuraavalle päivälle niin hiukset on pakko laittaa kiinni :D Osta ihmeessä joku kuivashampoo, ihastut varmasti, eikä tarvitse hiuksiakaan laittaa välttämättä ponnarille! :D Kiitos kommentista<3 :)

   Poista
 3. En ole mitään näistä kokeillut itse! Kuivashampoo pitäisi hommata kyllä ja monesti ollut mielessä, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi :D Kiva oli lueskella näistä ja hyvät kuvat ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä suositella noita kuivashampoita todella lämpimästi, en itse enää pärjäisi ilman niitä :D Kiitos paljon Jasmina! :)

   Poista
 4. Teenköhän jotain väärin kun en huomaa kuivashampoon vaikuttavan mulla oikein mihinkään? Se puuterimainen kyllä toimii, mutta tuosta en vaan saa selkoa :D Ravistan ja laitan sopivan etäisyyden päästä, annan kuivua ja harjaan pois...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samalla tavalla mäkin kyllä kuivashampoota laitan ja mulla ainakin se vie sitä rasvaisuutta hiuksista pois ihan selvästi, jännä ettei sulla toimi noi! Tosin oon myös huomannut sen, että riippuu todella paljon siitä minkä merkkistä kuivashampoota käyttää. Esim. tota Tigin Oh Bee Hive! -kuivashampoota sais varmaan suihkuttaa pullollisen päähän ennen kuin sillä sais mitään tulosta aikaan, mutta noi Batisten kuivashampoot on mulla ainakin toimineet todella hyvin :D

   Poista

Kiitos kommentista!