perjantai 6. maaliskuuta 2015

Redken Body Full


Eilen kotiutin itselleni tämän Redken Body Full paketin, joka sisältää kyseisen sarjan shampoon (300 ml) sekä hoitoaineen (250 ml) lisäksi myös Pillow Proof Blow Dry Express Primerin. Enhän mä välttämättä olisi tarvinnut taas uutta shampoota ja hoitoainetta, mutta tälle paketille ei tullut hintaa kuin 31,50 €, joten houkutus vei taas mennessään! Body Full -sarjan tuotteet ovat siis volyymia antavia eikä mulla tämän tyylisiä shampoita/hoitoaineita olekaan ollut vähään aikaan.


Sekä tämä shampoo että hoitoaine pääsivät testiin aiemmin tänään ja mä olen aivan myyty tälle shampoolle! Siis ihan yksinkertaisesti vau. Mä yllätyin kyllä aivan täysin, kun aloin pestä hiuksiani tällä, sillä edellisen kerran pesin hiukseni tiistaina ja sen jälkeen niihin on tullut suihkittua ties mitä muotoilutuotteita ja ne todella olivat jo pesun tarpeessa. Pesuteho tällä shampoolla oli aivan uskomattoman hyvä, ehkä paras kaikista testaamistani shampoista, kun otetaan huomioon mitkä lähtökohdat olivat. En mä siitä tuuheuttavasta vaikutuksesta osaa oikein mitään sanoa, mutta todellakin voin suositella tätä aivan kaikille.


Myös hoitoaine teki tehtävänsä oikein kivasti ja pesun aiheuttamat takut selvisivät todella hyvin tämän kanssa. Hiukset tuntuvat pehmeiltä ja kosteutetuilta eri juuri sellaisilta kuin toivonkin. Tätä ei myöskään tarvinnut annostella kovinkaan suurta määrää, eli tuote vaikuttaisi olevan myös melko riittoisa. Tuoksu näissä kummassakaan ei ole ihan niin paljon omaan makuuni kuin vaikkapa Tigin tuotteissa, mutta eivät nuo pahalta tuoksu. Vähän voimakkaammilta vain.


Sitten viimeisenä vielä tämä Pillow Proof Blow Dry Express Primer, jota on tarkoitus suohkia pyyhekuiviin hiuksiin. Tuote lupaa lyhentää hiusten kuivumisaikaa, antaa tuuheutta ja se sisältää lisäksi myös lämpösuojan aina 450 asteeseen saakka. Ihmiselle, joka ei pahemmin käytä hiustenkuivaajaa, tämä ei ehkä ihan hirveän tarpeellinen tuote ole, mutta mielenkiinnolla aion tämän kyllä testata. Mulla on vaan tällä hetkellä ihan älyttömästi samantyylisiä tuotteita, enkä oikeesti tiedä mitä aion tehdä niiden kaikkien kanssa. Onneksi tämä sentään on vain tällainen pieni 30 ml purkki.

Oletteko te testanneet Redkenin tuotteita? :)

2 kommenttia:

  1. Itsekin olen tykännyt Redkenin tuotteista. Tuo viimeinen olisi kuitenkin erityisen kiva kokeilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi herätti kyllä munkin mielekiinnon! :)

      Poista

Kiitos kommentista!