maanantai 30. maaliskuuta 2015

Queen for a Day


Tänään mun olisi tarkoitus kertoa mielipiteeni yllä olevassa kuvassa näkyvistä tuotteista: TIGI Bed Head Superstar Queen for a Day kampaussuihkeesta, TIGI Bed Head Glaze Haze seerumista sekä TIGI Catwalk Root Boost Spraystä. Esittelin nämä ensimmäisen kerran tammikuun puolessavälissä, ja muistaakseni osa on esiintynyt täällä kerran tai pari sen jälkeenkin. Sen tarkempaa arviota en ole kuitenkaan näistä vielä kertonut, joten nyt olisi sen aika!


Ensimmäisenä tämä Glaze Haze Semi-Sweet Smoothing Hair Serum, eli hiuksia pehmentävä seerumi, josta on tullut yksi mun suosikkihiustuotteistani. Käytän tätä nykyään oikeastaan joka kerta hiustenpesun jälkeen, sillä tällä saa latvoista aivan valtavan sileän ja pehmeän tuntuiset. Mulla on taas vaihteeksi latvat siinä kunnossa, että niistä pitäisi muutama sentti napsaista pois, mutta tämän seerumin ansiosta kuivat latvatkin tuntuvat paljon parempikuntoisilta. Tuote lupaa kiillottaa ja pehmentää hiuksia sekä lyhentää hiusten kuivumisaikaa. Ensisijaisesti tämä on ilmeisesti tarkoitettu käytettäväksi ennen föönaamista kosteisiin hiuksiin, mutta mä käytän tätä myös niillä kerroilla, kun annan hiusteni kuivua itsestään. Kuiviinkin hiuksiin olen tätä muutaman kerran käyttänyt, jotta olen saanut hiusten latvat kuriin.

Tuosta hiusten kuivumisajan lyhentämisestä mä en osaa sanoa juuta enkä jaata. En pahemmin ole koskaan kiinnittänyt huomiota siihen, kuinka kauan mulla kestää kuivata hiukset hiustenkuivaimella, joten en valitettavasti osaa sanoa pitääkö tuo paikkansa vai ei. Allekirjoitan täysin sen, että tuote pehmentää hiuksia ja antaa niille lisää kiiltoa. Pidän erityisesti siitä, ettei tuo seerumi jätä hiuksia öljyisen tuntuisiksi tai näköisiksi, toisin kuin jotkut hiusseerumit tai -öljyt. Tosin eiköhän tälläkin sen efektin saa aikaan, jos tuotetta käyttää liikaa kerralla, mutta ohjeistuksen 1-2 painallusta on mielestäni oikein sopiva. Suosittelen tätä kaikille, jotka haluavat hiuksiin lisää kiiltoa ja pehmeyttä, sillä siihen tarkoitukseen tämä tuote on aivan täydellinen! Melko hintaviahan nämä TIGIn tuotteet ovat, mutta itse maksoin tästä alle 9 euroa, eli kyllä näitä voi saada edullisemminkin. Nopealla googlaamisella selvisi, että tästä saa helposti pulittaa Suomessa yli 20 euroa. Tuote on kuitenkin myös erittäin riittoisaa, eli sen puoleen hintakaan ei enää tunnu niin pahalta. Aion ehdottamasti ostaa tätä lisää, kunhan joskus saan tämän ensimmäisenkin loppumaan!


Seuraavaksi Superstar Queen for a Day Thickening Spray, eli tuuheuttava kampaussuihke. Tämä on yksi suosikkituotteistani niinä kertoina, kun aion kuivata hiukseni hiustenkuivaimella. Tuote lupaa nimensä mukaisesti tuoda hiuksiin lisää tuuheutta ja volyymia, missä se mielestäni onnistuukin oikein hyvin. Mulla on normaalisti todella latteat hiukset, jotka oikein nuolevat päänahkaa, mutta kun ennen föönaamista on suihkinut tätä hiusten latvoihin, eron normaaliin huomaa selkeästi. Mä käyn lähes poikkeuksetta suihkussa nimenomaan iltaisin, joten mulle on myös tärkeää, että näiden tuuheuttavien tuotteiden teho näkyisi vielä seuraavana aamunakin. Totta kai hiusket latistuvat yön aikana, vaikka niihin olisi tunkenut mitä tahansa ainetta, mutta kyllä mun hiukset ainakin ovat selvästi tuuheamman oloiset myös vielä seuraavana aamuna tämän käytön jälkeen. Parhaiten tämän vaikutuksen tietysti huomaa heti hiusten kuivaamisen jälkeen.

Tästä maksoin noin 10 euroa, kaupoissa hinta näyttäisi pyörivän siinä 23-24 euron kieppeillä. Itse en maksaisi tästä tuotteesta noin paljon, mutta se johtuu ehkä ennemminkin siitä, ettei mulla ole niin suurta jatkuvaa käyttötarvetta tolle kuin siitä, ettei tuote olisi tehokas ja hyvä. Jos jostain joskus vielä bongaan tämän tarjoushintaan niin saattaapi olla, että lähtee matkaan, mutta tuohon normaaliin hintaan en tätä tosiaan ostaisi enää.


Viimeisenä vielä tämä Your Highness Root Boost Spray eli tyvikohottaja ilmeisesti näin vapaasti suomennettuna. Mä oletin tämän tuotteen olevan sellainen, että tätä voi huoletta suihkia ihan kuiviinkin hiuksiin ja saada sitä kautta vähän kohotettua tyveä, mutta ei se ihan niin mennytkään. Tuote olikin koostumukseltaan aika lähellä muotovaahtoa ja olenkin sitten käyttänyt tätä pyyhekuiviin hiuksiin ennen föönaamista. Teholtaan tämä on aika pitkälti samaa luokkaa kuin ylläoleva kampaussuihkekin. Mä itse en tykkää tästä ihan yhtä paljon kuin tuosta toisesta, ehkä juurikin sen koostumuksen vuoksi. Jotenkin tuntuu, että tuota kampaussuihketta on helpompi suihkia ja saada oikeisiin paikkoihin, kun se on koostumukseltaan sitten taas lähempänä hiuslakkaa. Hyvä tuote tämäkin, ei siinä mitään, mutta tosiaan kun mulla ei niin suurta tarvetta ole tämänkaltaisille tuotteille, niin ei mulle mikään ihan ykköstuote.

Tästä maksoin niin ikään noin 10 euroa, mutta valitettavasti en löytänyt tähän hätään tietoa siitä, kuinka paljon Suomessa kaupoissa pyydetään tästä. Voisin veikata, että hinta pyörii suurinpiirtein samoissa luokissa tuon ylläolevan kampaussuihkeen kanssa eli reilu 20 euroa. Alle 10 euron hinnan bongasin jostain nettikaupasta, eli ostopaikka vaikuttaa kyllä ihan mielettömästi näiden tuotteiden hintaan! Uudestaan mä en tätä tuskin tule ostamaan, vaikka tämäkin tosiaan toimi ihan mukavasti. Mulla ei vaan ole riittävästi käyttöä tämäntyylisille tuotteille, varsinkin kun niitä on muutenkin kertynyt jo ihan riittävästi.

Onko teillä kokemusta näistä tuotteista? :)

6 kommenttia:

 1. Tuo seerumi kuulostaa hyvältä!:) Tigin tuotteet on kyllä ihan huippuja:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan tuota seerumia :) Ja niin kyllä ovat, kiitos kommentista Sofia!

   Poista
 2. oon miettinytkin ton tigin seerumin ostamista ja kiva kuulla että se toimii myös sulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kannattaa kyllä ihan ehdottomasti ostaa, jos oot sitä miettinyt :) Oli ihan huipputuote!

   Poista
 3. Mulla on Bed Headin shampoo ja hoitoaine ja oon tykännyt niistä ihan hurjasti! Hyvän tuoksuisia ja tukkaa ei tarvi föönata, jotta se olisi suora. Eli siis hoitoaineen ansiosta tukka ei kiharru kuivuessaan, niinkuin mulla normaalisti. Hiuspuuterin olen myös aikonut ostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bed Headin shampoot ja hoitoaineet on kyllä tosi hyviä, tykkään itekin niistä :) Oi vitsit, toihan on tosi hyvä ominaisuus, että hoitoaine pitää hiukset myös suorina! Tigin tuotteet tuoksuu lähes kaikki todella hyviltä ja niitä on senkin takia mun mielestä todella kiva käyttää :) Iso kiitos kommentista!

   Poista

Kiitos kommentista!