sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Ikävä reaktio meikinpoistoaineesta


Joku saattaa ehkä muistaa taannoisen postaukseni silmämeikinpoistoaineista ja kuinka hehkutin siinä Lumenen Waterproof Eye Makeup Removeria. Edelleenkin toi on teholtaan paras koskaan testaamani silmämeikinpoistoaine, joka poistaa myös vedenkestävän meikin, mutta meidän tiet ovat nyt siitä huolimatta eronneet lopullisesti. Mä jouduin vihdoin myöntämään ja hyväksymään sen, että mun ihoni ei yksinkertaisesti kestä tuota tuotetta. Oon aiemminkin maininnut siitä, että mulla on melko herkkä (ja muutenkin ongelmallinen..) iho ja tuo kyseinen meikinpoistoaine on aina aiheuttanut pientä kirvelyä silmänympärysiholla, mikäli sitä ei ole huuhdellut välittömästi putsauksen jälkeen vedellä pois.


Multa loppui tossa jokin aika sitten tämä Garnierin silmämeikinpoistoaine ja Lumenen tuote pääsi taas käyttöön. Samalla ylempänä mainittu pieni kirvely sai ihan uudet mittasuhteet, kun jonkin aikaa putsasin silmämeikkini tuolla Lumenen aineella. Aluksi ei ollut mitään sen kummempia ongelmia, nopea putsaus ja nopea huuhtelu vedellä eikä se liiemmin sattunut. Pikkuhiljaa se paheni, luomet alkoivat punottaa ja kipu yltyi joka kerta vain enemmän. Viimeisinä käyttöpäivinä mä yritin tehdä ilmeisesti jotain ennätystä siinä, kuinka lyhyessä ajassa ne silmät oikein voikaan saada puhtaaksi ja monesti jouduin putsauksen puolessa välissä heittämään vettä silmilleni, koska en kestänyt enää sitä kirvelyä. Monesti en edes saanut kaikkea ripsiväriä pois, kun en vain pystynyt koskettamaan niillä vanulapuilla ihoani sen kivun takia.

Järki hoi älä jätä. Toi ei ole normaalia, eikä sen kuulu sattua tuolla tavalla. Lopulta leikki loppui siihen, kun erään kerran jälkeen toinen luomi ja silmän ulkonurkka olivat lähes vereslihalla, kun ensin vanulapulla puhdistin meikkejä ja lopulta vielä putsasin puhdistuslapulla kasvot kokonaisuudessaan ja totta kai samalla tuli koskettua silmäänkin. En tiedä mitä tuo aine mun iholleni teki, mutta jollain tavalla se ilmeisesti "poltti" sitä. Ja kun sitä tuli käytettyä päivittäin niin se vain yltyi ja yltyi.

Ja miksen jo aiemmin suosiolla luopunut tästä tuotteesta, kun se ei kerran selvästikään mulle sopinut? En tiedä. Ehkä mä oletin sen olevan vain jokin ohimenevä vaihe, sillä olinhan mä käyttänyt kyseistä tuotetta ties kuinka pitkään aiemminkin. Tyhmäksihän tässä itsensä tuntee, kun annoin ton mennä noin pitkälle ja kärsin nyt sitten seuraukset. Iho hilseilee ja kuoriutuu luomilta tällä hetkellä pois, mutta eipä se mitään. Niin on käynyt monesti ennenkin ja se on merkki siitä, että ollaan jo voiton puolella, vaikka rumaltahan se näyttää.


Lisäksi haluaisin tähän loppuun vielä hehkuttaa näitä Garnierin Micellar -puhdistusliinoja! Helmikuun LivBoxhan sisälsi Nivean misellivesipuhdistusnesteen, josta pidin kovasti, mutta mä en yhtään jaksaisi säätää kaikenmaailman vanulappujen kanssa. Haha kyllä, mulle ne viisi sekuntia, jotka sen vanulapun kostuttamiseen menee, on tärkeitä :D Mutta siis, ihastuin täysin näihin misellivesiin ja nappasin tuossa eräänä päivänä kaupasta mukaan tällaiset misellivesipuhdistuslaput ja olin heti ensimmäisen käyttökerran jälken aivan myyty. Se, miksi nämä voittavat muut omistamani puhdistusliinat selittyy sillä, ettei mun iho ole varmaan koskaan ollut yhtä pehmeän ja puhtaan tuntuinen kuin näiden käytön jälkeen. Misellivesihän soveltuu erittäin hyvin herkälle iholle ja allekirjoitan tämän kyllä täydellisesti. Silmämeikkiä en ole näillä yrittänyt poistaa, mutta kaikki muu meikki lähtee kyllä todella hyvin pois.

Hauskaa sunnuntaita! :)

8 kommenttia:

 1. Huii kuullostaa pelottavalta :O Käytän ite just tota lumenea ja alko pelottaa jos mullekkin käy tolleen :S Ei mulla muuten oo mitenkään herkkä iho niinko sulla, mut mistäs sitä tietää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä uskoisin, että jos sulle ei tähän mennessä oo mitään oireita tullut, niin toi soveltuu sulle ihan hyvin :) Mullahan ilmeni siis alusta asti pientä kirvelyä aina tota käyttäessä, se vain paheni ajan myötä :/

   Poista
 2. kauheeta! :o tuli mieleen että miulle tulis joskus jostain Lumenen kasvovedestä vähän saman tapaista polttelun tunnetta iholle, mutta ei onneksi ihan noin pahana.. enpähän kuitenkaan taida enää ostaa kyseistä tuotetta, tai varsinkaan tuota silmämeikinpoistoainetta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, onneksi ei ton pahemmin ilmennyt se! Joo mäkin aion pysytellä tästä lähtien kaukana tosta ja muutenkin suosiolla luopua heti kättelyssä tuotteista, jotka aiheuttaa tollasia oireita. En haluu kokee tätä samaa enää toiste, ja onneksi löytyy myös paljon tuoteitta, jotka sopii omalle iholle eikä aiheuta minkäänlaisia reaktioita :)

   Poista
 3. Heii ihana löytää uusi kosmetiikkablogi luettavaksi!<3 Selasin tuossa hirmuisen kasan siun aiempiakin postauksia läpi ja vaikuttaa niin kiinnostavilta kaikki jutut, että jään tänne ihan pysyvästi! :D itekkin kirjoittelen kosmetiikasta, niin on kiva löytää tämmöisiä blogeja lisää! Ihanaa alkanutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tosi kiva kuulla, että löytyi mieluisia juttuja täältä! :) Ihanaa alkanutta viikkoa sinnekin päin ja käynpäs kurkistamassa sunkin blogisi<3 :)

   Poista
 4. Mulla on myös huonoa sanottavaa tuosta Lumenen poistoaineesta. Itse en käytä muuta kuin vedenkestävää ripsiväriä ja pitkän aikaa käytinkin tuota Lumenen ainetta sen poistamiseen. Jossain vaiheessa huomasin, että silmänaluset herkistyvät tuolle aineelle niin pahasti, että alkoi kirvelemään meikin putsaaminen. Aikani sen kirvelyn kanssa kestin, kunnes ostin ja kokeilin toista ainetta. Olenkin siirtynyt käyttämään Nivean vedenkestävälle meikille tarkoitettua putsaria ja toimii ainakin mun silmiin. Tuota olen jo käyttänyt useamman kuukauden ja olen ollut tyytyväinen. Ei kirvele, eikä ärsytä ihoani, vaikka jokapäiväisessä käytössä onkin. :)

  Kiva blogi sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mulle kävi täysin samalla tavalla. Ensin kaikki oli ihan okei ja ajattelin, että nyt löysin ihan täydellisen silmämeikinpoistoaineen, mutta pikkuhiljaa huomasin, että joka käyttökerralla se alkoi sattua enemmän ja enemmän. Tavallaan ihan mukava kuulla, etten ole ainut kenelle noin on käynyt, vaikken tietenkään tollasta kenellekään toivo! Kiva että löysit hyvän putsarin ton tilalle, mä olen käyttänyt ahkerasti nyt tota Garnierin putsaria :) Suuret kiitokset kommentista sulle! :)

   Poista

Kiitos kommentista!