sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Nails


Mä rakastan kynsilakkoja, mutta siitä huolimatta mun blogissani ei ole vielä yhdessäkään postauksessa vilahtanut mikään kynsilakkoihin liittyvä. Ja miksi? Koska mä en nykyään pahemmin voi käyttää kynsilakkaa töideni vuoksi. Mä haluaisin pitkät ja kauniit kynnet, mutta ihan hygieniasyistä en sellaisia voi pitää. Mulla on itse asiassa tälläkin hetkellä liian pitkät kynnet, vaikka ne kovin lyhyiltä näyttävätkin. Nyt mulla on meneillään reilun viikon mittainen loma sekä koulusta että töistä, joten päätin pitkästä aikaa lakata kynteni ensin laivalle ja nyt sitten vielä uudestaan vähän eri tavalla.


Ennen nykyisen työpaikkani saantia mulla oli käytännössä aina lakatut kynnet. Tokihan mä voisin edelleen lakkailla kynsiäni aina viikonloppuisin, mutta se on vaan jäänyt. Ehkä osittain sen takia, että vihaan poistaa niitä kynsilakkoja, ainakin siinä tapauksessa ettei mulla ole sen jälkeen tilaisuutta lakkailla kynsiä uudestaan :D


Käytin tällä kertaa kahta eri kynsilakkaa - LivBoxista saatua kimaltavaa pinkkiä Lumenen Roosa Nauha kynsilakkaa sekä Maybellinen Mini Colorama -kynsilakkaa sävyssä 04 Strong Mint. Toi Lumenen kynsilakka pääsikin ensimmäisen kerran käyttöön maanantaina ja tykästyin siihen niin kovin, että pakkohan sitä oli käyttää tälläkin kertaa. Maybellinen kynsilakkaa taas on tullut käytettyä lukuisat kerrat aiemminkin ja toi on varmaan viides pullo, jonka olen tuota lakkaa ostanut. Toi on sävyltään vaan niin ihana ja kivaa vaihtelua kaikille räikeille ja värikkäille kynsilakoille.


Aiemmin tällä viikolla nappasin kaupasta mukaani myös Miramen kynsilakanpoistoaineen, sillä tajusin, ettei mulla tällä hetkellä edes ole kynsilakanpoistoainetta. En oikeasti edes muista milloin mulla olisi viimeksi ollut kynnet lakattuina.. Tämä on kuitenkin edullinen ja hyväksi havaittu tuote, enkä pahemmin ole muihin kynsilakanpoistoaineisiin edes koskenut.

Tykkäättekö te lakkailla kynsiänne? :)

4 kommenttia:

 1. mä oon tosi laiska lakkaamaan kynsiä ja pitäisikin useammin lakkailla! :D sun kynnet on tosi kauniit<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä taas rakastan lakkailla kynsiä! :D Kiitos paljon Mary<3 :)

   Poista
 2. olen aina silloin tällöin käynyt kurkkimassa blogiasi, ja nyt vihdoin päätin liittyä lukijaksi<3 kauneusjutut ovat aina lähellä sydäntä ja niitä on kiva lueskella :* ihanasti oot lakannut kyntesi<3 näin kevään tullen itsekin tykkään leikitellä varsinkin kaikilla pastellisävyillä kynsissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Tuuli ja tervetuloa seurailemaan<3 :) Kaikki pastellinsävyt kynsissä on kyllä niin ihania!

   Poista

Kiitos kommentista!