perjantai 20. helmikuuta 2015

LivBox 2/2015 tuotearvostelua


Nyt on taas testattu kaikki helmikuun LivBoxin tuotteet ja aika kertoa oma mielipiteeni niistä :) Oon yhä edelleen sitä mieltä, että tä oli paras boksi pitkiin aikoihin ja tämä taas muistutti mieleen sen, minkä takia näitä bokseja niin mielelläni tilaankin.


Nivean Sesitive 3-in-1 Micellar Cleansing Water on ollut muutaman kerran käytössä meikkejä poispestessä ja tuote toimii oikein kivasti. Meikit lähtevät pois, iho puhdistuu hyvin ja jää todella pehmeän tuntuiseksi. Meikinpoistoon toi ei kuitenkaan ole mun suosikkituotteeni, sillä mun mielestä vanulapulla kasvojen puhdistaminen on varsin hidasta puuhaa, varsinkin kun löytyy nopeampiakin mutta silti yhtä tehokkaita tapoja poistaa meikit iholta. Tosin etuna tässä tuotteessa on se, ettei sitä tarvitse pestä kasvoilta pois. Tuote tulee käytettyä loppuun aivan varmasti, mutta tuskin tulen koskaan ostamaan tuota lisää.


Garnier Fructisin Densify Lengths Plumper -seerumia olen käyttänyt kerran viime maanantaina juuri ennen laivalle lähtöä. Levitin tuotetta märkiin hiuksiin ja föönasin ne kuiviksi, mutta en juurikaan siinä vaiheessa huomannut mitään eroa. Seuraavana päivänä hiusten latvat sitten todellakin olivat melkoisen pörröiset, mitä ne yleensä eivät ole. Mun hiuksissa se näytti kuitenkin lähinnä siltä, että mun latvat olisivat olleet ihan älyttömän huonokuntoiset ja kuivat. En tiedä voiko siitä pörröefektistä kokonaan syyttää tuota tuotetta, mutta harmitti kyllä aivan valtavasti, etten ollut ottanut suoristusrautaa mukaani, koska sen kanssa se pörröisyys olisi saatu kesytettyä. Mä en itse ehkä ihan tuossa mittakaavassa tarvitse tai halua tuuheutta hiusteni latvoihin, mutta kiva tota oli testata!


Lumenen  Nude Perfect keytmeikkivoiteen testastin tänään aamulla vapaapäiväni kunniaksi ja hyvä olikin, etten ottanut sitä käyttöön aiemmin. Vaikka sain vaaleimman sävyn kyseisestä meikkivoiteesta, oli se silti liian tumma iholleni. Mikäli olen ymmärtänyt oikein niin tätä on saatavana vain neljässä eri sävyssä, mikä on mielestäni aika vähän. Lisäksi tuote oli erittäin nestemäistä, minkä uskoisin vaikuttavan myös annosteluun, sillä tuolta pullosta oli mahdotonta saada ulos vain pientä määrää kerralla. Itse annostelen meikkivoiteen aina toiselle kämmensyrjälleni ja nyt piti kyllä varoa, ettei se lähde valumaan pitkin kättä. Niin hölmöltä kuin se tuntuikin levittää liian tummaa meikkivoidetta, tein sen kuitenkin ja lopputulos oli kevyt ja hyvin luonnollinen. Meikkivoide levittyi tasaisesti ja aion ehdottomasti käyttää tätä kunhan olen saanut kesällä auringosta vähän enemmän väriä ihooni.


Eucerin In-Shower Body Lotion on ollut hyvin ahkerassa käytössä ja saan sen varmaan pian jo loppumaan. Tykkään tosta kovasti, ja noi suihkussa käytettävät kosteusvoiteet ovat ihan valtavan hyvä keksintö ihmiselle, joka ei millään jaksaisi muuten rasvata ihoaan suihkussakäynnin jälkeen. En tiedä tulenko ostamaan juuri tätä kyseistä tuotetta ihan heti uudestaan, mutta joku vastaava tuote lähtee kyllä ostoslistalle heti tämän loputtua. 


Paesen Kashmir Monoluomiväriä olen käyttänyt muutamia kertoja ja oon ollut tohon todella tyytyväinen. Kuten sanoin aiemminkin, luomiväri on erittäin runsaspigmenttinen ja sen kanssa saa todellakin varoa, ettei sitä tule laitettua liikaa esimerkiksi kulmaluuta korostaessa. Toi tulee varmasti olemaan jatkossakin todella ahkerassa käytössä ja oon erittäin tyytyväinen siihen, että sain tuon luomivärin nimenomaan valkoisena.

Ihanaa perjantaita jokaiselle! <3

4 kommenttia:

 1. Kaikki tuotteet vaikuttavat tosi kivalle ja mielelläni voisin testaillakin noita kaikkia :) Erityisesti kiinnostaa kyllä tuo luomiväri, koska harvoin löytää mitään luomiväriä mikä olisi todella pigmenttistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin ihan yllätyin siitä, että toi oli tosiaan noin runsaspigmenttinen :) Eikä ollut edes pahan hintainen, kun toi maksaa vain 5 euroa ja kooltaan toi on aika iso!

   Poista
 2. Jeee, nää tuotetestailut on aina niin hyvää infoa! Kiva oli lukea noista :) Ei ole tuttuja mikään ennestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että postaus oli mieluinen! :)

   Poista

Kiitos kommentista!