sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Silmämeikinpoistoaineet

Vedenkestävissä meikkituotteissa on sekä hyvät että huonot puolensa. Hyvät puolet ovat varmaan aika itsestäänselviä, mutta yhtenä huonona puolena pidän itse sitä, että silmämeikkiä on vaikeampi pestä pois, kun kyseessä on vedenkestävä meikki. Omistan tällä hetkellä kolme eri vedenkestävälle meikille tarkoitettua silmämeikinpoistoainetta, joista minun olisi tässä postauksessa tarkoitus kertoa mielipiteeni.


Vasemmalta lähtien: Lumene Waterproof Eye Makeup Remover, Clarins Instant Eye Make-Up Remover, Nivea Waterproof Eye Make-Up Remover.


Ensimmäisenä ehdoton suosikkini, eli Lumenen silmämeikinpoistoaine vedenkestävälle meikille. Tämän kanssa olen saanut kaikki silmämeikkini poistettua ilman sen suurempaa tappelua eli tuote on teholtaan mielestäni erittäin hyvä. Huono puoli tässä on se, että ainakin omalle melko herkälle iholleni tämä on aika tujua tavaraa ja silmienympärysiho alkaa nopeasti sattua ja kirvellä, mikäli en huuhtele silmiä vedellä välittömästi meikin puhdistuksen jälkeen. Hintaa normaalikokoisella 100 ml tuotteella on noin 7 euroa.


Sain tämän pienen 30 ml pullon Clarinsin silmämeikinpoistoainetta viime syksyllä ja muutaman kerran olen tätä nyt käyttänyt. Tuotteen ehdoton miinus on hinta. 125 ml purkki maksaa suurinpiirtein 30 euroa, enkä itse pidä tätä yhtään sen parempana kuin monta kertaa halvempaa Lumenen vastaavaa tuotetta. Tämä on kyllä jonkin verran hellävaraisempi ja ihoystävällisempi tuote, mutta puhdistusteho on aikalailla samaa tasoa. Vedenkestävän meikin saa pois eli tuote tekee sen minkä lupaa, mutta juurikin tuon hinnan takia tyydyn itse ainakin tällä hetkellä halvempiin tuotteisiin.


Viimeisenä Nivean silmämeikinpoistoaine, jota käytin vuosia ennen kuin ensimmäisen kerran kokeilin tuota Lumenen vastaavaa tuotetta. Syy miksen tätä juurikaan enää käytä on yksinkertaisesti se, ettei tämän teho ole lähelläkään sitä mikä Clarinsin ja Lumenen tuotteilla on. Kyllä tälläkin saa silmämeikin poistettua, mutta se vie huomattavasti enemmän aikaa ja ripset joutuvat kovalle rasitukselle. Kuten Clarinsin silmämeikinpoistoaine, myös tämä on mielestäni selkeästi hellävaraisempi kuin Lumenen. 125 ml maksaa suurinpiirtein 4,5 euroa eli tämä on näistä kolmesta edullisin.

Mitä silmämeikinpoistoainetta te käytätte?

8 kommenttia:

 1. Jes! Mulla on ollut iät ja ajat se ongelma, etten saa kunnolla silmämeikkejä pestyä. Inhoan tihrustaa ja hinkata niitä viimeisiä ripsarin rippeitä silmistä. Aion ehdottomasti kokeilla tuota ekaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, jos tästä postauksesta oli hyötyä! Toivottavasti tykkäät tosta :)

   Poista
 2. Tuota ekaa voisi itsekin kokeilla! Mulla on hieman sama ongelma Iinan kanssa :D Hyvä vinkki!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen testaamaan, kiitos kommentista! :)

   Poista
 3. Mä oon puhdistanut oman silmämeikin perusteellisesti sen jälkeen ainaki ku meän ope näytti ammattikoulussa meille kuvan silmäripsistä jotka oli täynnä matoja. Niitä siis tulee jos ei putsaa kunnolla meikkeja ja ne syöpi niitä meikin jäänteitä. Eli ei mikään harvinaisuus. Toki ne on mikroskooppisen pieniä, mutta kuitenki aika ällöttäviä :D Jynssään ripset juuret varalta vielä vanupuikolla, ettei vaan jää mitään. :`D Tuo lumenen silmämeikinpoisto aine kuulostaa hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyihyihyi, ihan hirveetä edes ajatella, että omien ripsien joukossa olis matoja, vaikkakin sitten tosi pieniä D: Joo ei oo kyllä epäilystäkään siitä, ettenkö mäkin jatkossa putsais vielä entistäkin tarkemmin kaikki meikit pois, ei mitään matoja mun ripsiini kiitos! :D

   Poista
 4. toi nivean on toiminut mulla hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin käytin tota todella monta vuotta ja olin kyllä tyytyväinen siihen :)

   Poista

Kiitos kommentista!