lauantai 10. tammikuuta 2015

Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit


Mulla ei ole kovinkaan paljon kokemusta Neutrogenan tuotteista, mutta nyt olen kuitenkin testaillut kahta Neutrogenan Visibly Clear Pink Grapefruit -sarjan tuotetta ja ajattelin kertoa mielipiteeni niistä. Kyseessä ovat siis Visibly Clear Pink Grapefruit Daily Scrub sekä Oil-Free Moisturiser. Sarjaan kuuluu tämän kuorinta- ja kosteusvoiteen lisäksi myös puhdistusvoide sekä kasvoille tarkoitettu pesugeeli, jotka aion ehdottomasti myös testata jossain vaiheessa. Todennäköisesti aion jatkossa muutenkin testailla Neutrogenan tuotteita, sillä olin näihin kahteen todella tyytyväinen.


Kosteusvoide tuoksuu erittäin voimakkaasti greipille ja ensimmäisen käyttökerran jälkeen olin jo aivan valmis heittämään koko tuotteen menemään juurikin tuon tuoksun ansiosta. Onneksi en kuitenkaan heittänyt, sillä tuoksuun tottui todella nopeasti eikä se ole enää yhtä pistävän voimakas kuin ensimmäisillä käyttökerroilla ja opin nopeasti myös pitämään siitä. Tykkään käyttää tätä erityisesti aamuisin ennen meikkaamista, koska tämä imeytyy nopeasti, mutta kosteuttaa ihoa silti riittävästi. Yövoiteeksi tämä ei kuitenkaan omaan käyttööni sovi.


Kuorintavoiteen ostin syksyllä Hulluilta Päiviltä enkä ole katunut sekuntiakaan. Tämä tuoksuu myös voimakkaasti greipiltä, mutta suihkussa käytettäessä sitä hajua ei huomaa samalla tavalla kuin kosteusvoiteen kanssa. Kyseessä on siis päivittäiseen käyttöön tarkoitettu kuorintavoide, ja ohjeen mukaan tätä tulisi käyttää aamuin illoin, mutta ainakin omaan käyttööni jopa yksi kerta päivässä on hieman liikaa. Tuote on nimittäin päivittäiseen käyttöön tarkoitetuksi kuorintavoiteeksi mielestäni erittäin kuoriva. Kuorintateho on tällä parempi kuin monilla muilla tuotteilla, jotka on tarkoitettu käytettäväksi kerran tai kaksi viikossa. Käytän tätä itse nykyään suurinpiirtein joka toinen päivä enkä pahemmin ole muita kuorintatuotteita tämän ostamisen jälkeen tainnut edes käyttää. Tuote on myös erittäin riittoisaa, sillä jo pienellä määrällä saa kasvojen ihon puhdistettua ja kuorittua tehokkaasti. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

Olisi myös mukava kuulla muiden mielipiteitä Neutrogenan tuotteista, joko tästä sarjasta tai jostain muusta :)

4 kommenttia:

 1. Näissä tuotteissa on ihana tuoksu, oon käyttänyt jonkinverran tätä sarjaa :) Kuorintavoidetta enimmäkseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on kyllä ihana, pienen totuttelun jälkeen ainakin! :D

   Poista
 2. Alkoi kyllä kiinnostaa kokeilla tuota kuorintavoidetta. Itse en siedä kauhean voimakkaita hajuja kasvovoiteissa, mutta tuo kuorintavoide voisi toimia. :) Tykkään nimenomaan sellaisesta kunnon kuorintavoiteesta enkä mistään kevyesti kuorivasta. Johtuu ehkä siitä että kuorin ihoni aika harvoin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sitten en kyllä suosittele tota kosteusvoidetta, mutta tota kuorintavoidetta kannattaa kyllä testata! :) Ei se mitään ihan superkuorivaa ole, mutta mä tykkään myös sellasista kunnolla kuorivista tuotteista ja toi on kyllä mun mieleeni :)

   Poista

Kiitos kommentista!