perjantai 30. tammikuuta 2015

Lipsticks

Karsin toissapäivänä aika rajulla kädellä huulipuniani ja heitin pois kaikki ne, joita en ole pitkään aikaan enää käyttänyt. Osa olikin jo todella vanhoja, sillä mä opin vasta aika hiljattain käyttämään huulipunia muutakin kuin juhlissa tai muissa illanvietoissa. Nykyään käytän huulipunaa myös arkena, vaikken töihin jaksakaan aina huuliani meikata. Nämä kaikki huulipunat saivat jäädä meikkipöydälleni, ja tulipahan taas huomattua, että noiden joukossa on monia todella uusia punia, joita en ole käyttänyt vielä oikeastaan lainkaan.


Maybellinen huulipunia multa löytyy kolme kappaletta ja kaikki kuuluvat Color Sensational sarjaan. Vasemmanpuolinen sävy Peach Juice on melko neutraali ja hieman hohtoa antava vaaleanpunainen huulipuna, joka soveltuu todella hyvin arkikäyttöön ja meikkiin kuin meikkiin. Toi kulkee mulla aika usein mukana laukussa ja varsinkin viime aikoina oon käyttänyt tota todella paljon.

Keskimmäinen sävy Mango Diamonds on oranssi hieman kiiltävä huulipuna, joka soveltuu myös hyvin arkimeikkiin. Sävy ei ole kovin peittävä, mutta väriä irtoo huulille kuitenkin riittävästi. Olisin ehkä toivonut lopputuloksen olevan hieman voimakkaamman oranssi.

Oikealla puolella on sävy Hollywood Red, johon rakastuin syksyllä ihan täysin. Mielestäni tuo tumma punainen sävy sopi aivan loistavasti syksyyn ja sitä tulikin käytettyä monen monta kertaa. Huulipuna on todella runsaspigmenttinen ja väri säilyy huulilla pitkään.


NYXin huulipunat tulivat tutuiksi viime kesänä ja rakastuin niihin välittömästi. Yllä olevat huulipunat ovat molemmat Black Label Lipstick -sarjaa ja vasemmalla oleva Girly Pink nousi kesällä ihan ykkössuosikikseni. Se on vaaleanpunainen ja todella runsaspigmenttinen, kuten muutkin NYXin punat. Oikeanpuoleinen Hot Pink on jäänyt hieman vähemmälle käytölle, sillä sävy on melko räikeä ja silmiinpistävä, mutta silti kiva. Sillä saa todella näyttävät huulet eikä ehkä juuri sen vuoksi aina ihan sovellu ainakaan arkimeikkiini.


Omistan myös nämä kaksi NYXin huulipunaa, jotka ovat molemmat vilahtaneet blogissa aiemminkin. Black Label Lipstick -sarjan huulipuna sävyssä Italian Chic nousi nopeasti yhdeksi suosikeistani saatuani sen viime vuoden lopussa. Sävy on näyttävä, mutta ei omasta mielestäni ihan yhtä räikeä kuin vaikkapa tuo yläpuolella oleva NYXin Hot Pink. Lip Smacking Fun Colours -sarjan Peach Belliniä on tullut käytettyä viime aikoina todella paljon. Sävy on kirkkaanpunainen ja hieman oranssihtava, ja poikkeaa muista kolmesta siten, että se tuo huulille myös hieman kimalletta. Black Label Lipstick -sarjan huulipunathan ovat siis mattasävyisiä.


Make Up Storen huulipunia mulla on itse asiassa viisi, mutta mä en tiedä minne se yksi on hävinnyt, koska en etsinnöistä huolimatta onnistunut sitä löytämään. Tässä kuitenkin nämä neljä, joita olen kyllä kaikkia käyttänyt ihan liian vähän. Vasemmalla oleva Prairie on oranssihtava sävy, eikä valitettavasti kovin runsaspigmenttinen kuten ei myöskään sen vieressä oleva Pink. Molemmat sävyt näyttävät huulilla melko neutraaleilta ja näiden kaikkien MUSin huulipunien ongelma on se, että väri ei tartu huuliin kovin helposti. Toisaalta hyvä puoli on se, että väri säilyy huulilla hyvännäköisenä todella pitkään. Amaranth ja China Red ovat molemmat tummanpunaisia sävyjä, mutta tällä hetkellä jostain syystä vierastan noita tummaia sävyjä, joten nämäkin ovat jääneet melko vähälle käytölle.


Beauty UK:lta löytyy nämä kaksi sävyä. Son Of A Peach -sävyn ostin siinä toivossa, että saisin itselleni kivan nuden huulipunan, mutta tällä kertaa olisin toivonut hieman vähemmän peittävää sävyä. Noista kummastakin lähtee todella hyvin väriä ja sävyt ovat todella peittäviä, mikä normaalistihan on vain hyvä asia. Mun huulilla toi sävy näyttää kuitenkin suoraan sanottuna tyhmältä, mutta pitää katsoa mitä mä ton kanssa keksin. Pink My Ride on pinkin/fuksian värinen, kirkas ja näyttävä sävy. Erikoista näissä on se, että nämä sekä tuoksuvat että maistuvat aika voimakkaasti mintulle. Tykkään siitä, että noi sävyt näkyvät tuossa korkissa, kun yleensähän ne värit näkyvät siellä pohjassa, jos näkyvät lainkaan.


Clarinsin Rouge Eclat sävyssä Coral Pink vilahtikin täällä jo aiemmin tällä viikolla, kun esittelin omistamiani Clarinsin tuotteita. Sävy taittaa hieman oranssiin, se on melko neutraali ja mainiosti arkikäyttöönkin sopiva. Väri pysyy huulilla pitkään ja aion ehdottomasti testata muitakin Clarinsin huulipunia. Vieressä oleva Shiseidon Perfect Rouge -huulipuna sävyssä Bubblegum oli lähes päivittäisessä käytössä viime vuoden lopulla, kun tuon sain käsiini. Rakastuin tuohon vaaleanpunaiseen/korallinpunaiseen sävyyn ja väri myös pysyy huulilla suhteellisen pitkään. Tämä Shiseidon huulipuna on yksi parhaimmista, joita olen koskaan omistanut.


Lumenelta mulla on nämä kaksi Natural Code Smile Booster -huulipunaa. Vivid Tangerinen ostin kesällä, kun halusin itselleni persikan/oranssin värisen huulipunan ja sellaisen myös sain. Sweet Pink taas on kulkenut mukanani jo pitkään. Kumpikaan noista ei ole kovin peittävä ja varsinkin tuon vaaleanpunaisen sävyn olisin toivonut olevan huomattavasti peittävämpi. Käytinkin sitä lähinnä yhdessä melko peittävän huulikiillon kanssa, mutta yksin käytettynä tuosta ei juurikaan irtoa väriä huuliin. Nämä eivät ole suosikkejani, mutta eivätköhän nämäkin vielä pääse käyttöön.


Nämä molemmat huulipunat ovat myös olleet mulla todella pitkään. Vasemmalla oleva Rimmelin Lasting Finish Lipstick sävyssä Heart Breaker taisi olla ensimmäinen ostamani tummanpunainen huulipuna, jota tulikin sitten käytettyä siihen aikoihin todella usein baareissa käydessä. Sävy on todella näyttävä ja tykkään tosta yhä edelleen. IsaDoran Perfect Moisture huulipunan sävyssä Burnished Pink ostin vanhojentansseja varten ja sen käyttö onkin sen jälkeen hiipunut. Olin kahden vaiheilla heitänkö tuon menemään vai en, mutta päätin antaa sille vielä mahdollisuuden. En tiedä miksi mulla on jotenkin pinttynyt päähän ajatus siitä, että toi sävy on jotenkin "mitäänsanomaton", vaikka onhan mulla monia muitakin todella neutraalin sävyisiä huulipunia?


We Care Iconilta mulla on enää kaksi Magnetic Lips Moisture Wear Lipstick -sarjan huulipunaa, sillä kolmas omistamani hävisi erään baarikerran jälkeen jonnekin viime syksynä eikä sitä ole sen koomin näkynyt. Kummallekaan sävylle mulla ei ole antaa nimeä, toisesta sentään löytyy sävyn numero, mutta tuo pinkki paperinpala, joka tossa hylsyn alaosassa on, ei ole kyllä väriltään lähelläkään sitä, mitä huulipuna oikeasti on. Oon joskus ennenkin ihmetellyt joidenkin huulipunien kanssa tätä samaa, sillä toihan on melkoisen harhaanjohtavaa. Onneksi kaupassa sentään yleensä on aina testerit, mistä oikean sävyn pystyy tarkastamaan. Tykkään kyllä muuten näistä We Care Iconin huulipunista, ne ovat peittäviä, sävyt aivan ihania eikä hintakaan näissä ole paha.


Loppuun vielä nämä kaksi tuotetta, joista kumpikaan ei itse asiassa kulje nimellä huulipuna, mutta mulle ne kyllä ovat sellaisia. Lumene Natural Coden Candy Smile -huulikiiltokynä sävyssä Cotton Candy on väriltään todella kiva ja pirteä. Vieressä oleva Cliniquen Chubby Stick Intense sävyssä Mightiest Maraschino on kauniin punainen huulikiiltokynä. Molemmat olen saanut LivBoxeista, enkä kumpaakaan varmaan olisi itse kaupasta ostanut, mutta olen todella tyytyväinen ollut molempiin. Varsinkin tuosta Cliniquen kynästä lähtee väriä todella hyvin ja huulet ovat pitkään näyttävän punaiset.

Löytyikö näiden joukosta jotain teidän omia suosikkihuulipunia? :)

4 kommenttia:

 1. Mulla on tosi vähän punia, oon tosi kateellinen nyt kyllä tästä sun huulipunakokoelmasta! Mäkin haluan näin paljon punia ♥_♥ Multa ei taida löytyä mitään samoja, MUSin huulipunat kelpais tänne kyllä ehdottomasti! Ne on laadukkaita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulipunat on niin kivoja ja mulla on koko ajan hirvee halu hankkia niitä vaan lisää :D MUSin tuotteet on kyllä kaikki todella laadukkaita :) Kiitos kommentista<3

   Poista
 2. OI mielettömän kivoja huulipunia! Itse olen rakastunut täysillä huulipuniin ja on tosi alaston olo jos en laita yhtään huulipunaa. Omat lempparit löytyy YSl ja MAC merkiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulipunat kyllä piristää ilmettä tosi kivasti, ja niiden käyttöön jää tosi nopeesti koukkuun :D Mun olis tarkoitus hankkia joku YSL:n huulipuna seuraavaksi ja MACin meikkeihin mun pitäis muutenkin tutustua paremmin :) Kiitos kommentista! :)

   Poista

Kiitos kommentista!