torstai 15. tammikuuta 2015

Hair products from Beauty Bay


Laitoin Beauty Baylle tilausta menemään joskus joulun aikoihin ja tänään vihdoin sain paketin käsiini. Sieltä paljastui pääasiassa vain hiusjuttuja, yhtä meikkituotetta lukuun ottamatta, jonka aion esitellä hieman myöhemmin. TIGIn tuotteet ovat mielestäni laadukkaita, ja koska nämä kaikki kuvassa näkyvät tuotteet sattuivat olemaan vielä alennuksessa, en voinut vastustaa kiusausta ja tilasin nämä. Nyt pitäisi hiustuotteita olla taas vähäksi aikaa! Yhdestäkään näistä mulla ei ole aiempaa kokemusta ja kuulisin mieluusti mielipiteitä näistä :)


Shampoota ja hoitoainetta tarvitaan aina ja nämä ovat siis Bed Headin Re-Energize sarjaa. Shampoota on 250 ml ja hoitoainetta 200 ml. Molempien tuotteiden tuotekuvauksissa luvataan antaa hiuksille kiiltoa sekä vahvuutta, ja odotan innolla näiden testaamista! TIGIn tuotteet yleensäkin tuoksuvat kaikki todella ihanalta eivätkä nämäkään tehneet siinä asiassa poikkeusta.


Vasemmalla oleva tuote on Bed Headin Superstar Queen For A Day -tuuhennussuihke (320 ml). Kyseessä on siis hiusten tyviosaan suihkutettava kampaussuihke, joka lupaa tuuheutta, runsautta ja volyymia. Vieressä oleva tuote on Catwalkin Root Boost Spray (250 ml) eli suomeksi toi olis varmaankin sitten tyvikohottaja. Mulla on tällä hetkellä käytössä Four Reasonsin tyvikohottaja, josta oon tykänny tosi paljon. Saa nähdä mitä tykkään näistä!


Mä oon viime aikoina ihastunut yhä entistä enemmän kuivashampoihin ja pakkohan mun oli ostaa myös tämä Bed Headin Oh Bee Hive! -kuivashampoo (238 ml). Odotan innolla tämän testaamista ja tuoksukin tässä oli ihan mielettömän ihana! Vieressä oleva tuote on Bed Headin Glaze Haze -seerumi (60 ml), joka lupaa mm. pehmentää hiuksia ja lyhentää niiden kuivumisaikaa. Seerumi antaa hiuksille lisäksi kiiltoa ja soveltuu hyvin myös kuiville hiuksille.


Viimeisenä kaksi kappaletta hiuslakkoja. Vasemmalla Bed Headin Masterpiece ja oikealla Bed Headin Hard Head, josta oli suojakorkki hajonnut ilmeisesti kuljetuksen yhteydessä. Oon kuullut paljon kehuja tosta Masterpiecestä, joten saa nähdä oonko itse yhtä tyytyväinen siihen :)

En usko, että tulen ihan lähiaikoina tilaamaan yhtään mitään Beauty Bayltä, sillä mulla oli vähän turhan paljon vaikeuksia saada tätä pakettia itselleni. Lisäksi heidän toimitusaikansa ovat melko pitkät ja olin aivan varma, että koko paketti hajoaa ennen kuin saan sen kannettua autosta sisälle kotiini. Kyllä se kesti, vaikka teippaukset mukavasti venyivätkin. En yhtään ihmettele, että tuon hiuslakan korkkikin oli mennyt rikki. Plussaa verkkokaupalle melko edullisista hinnoista ja laajasta tuotevalikoimasta. Kesällä ostin sieltä Urban Decayn meikkejä, joita ei mitenkään turhan monesta paikasta saa ostettua/tilattua, eikä mulla myöskään ollut silloin tällasia ongelmia toimituksen kanssa. Tällä kertaa tuntui vain kaikki menevän enemmän tai vähemmän pieleen.

Kertokaa ihmeessä omia kokemuksianne näistä tai muista TIGIn tuotteista! :)

2 kommenttia:

  1. hui, noi on varmaa maksanu aikas paljon O_o masterpiece hiuskiinne on parasta ja ah, sitä tuoksua ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suunnilleen 70 euroa noihin taisi mennä, eli melko edullista siihen nähden mitä noista Suomessa saisi maksaa ilman alennuksia :) Tuoksu on kyllä ihana tossa hiuslakassa! <3

      Poista

Kiitos kommentista!