keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Vuoden 2014 LivBox tuotesuosikit

Sain siskoltani vuosi sitten joululahjaksi 3 kk:n LivBoxit ja siitä eteenpäin olen niitä tilannut myös itse. Ihmiselle, joka tykkää testailla paljon uusia kosmetiikkatuotteita maksamatta itseään kuitenkaan kipeäksi, LivBox on aivan mahtava keksintö! Tietenkään sitä ei voi koskaan tietää mitä paketista paljastuu ja välillä on tullut niitä pettymyksiäkin, mutta suurimmaksi osaksi yllätykset ovat olleet positiivisia. Ajattelin koota tähän postaukseen suosikkituotteeni koko vuoden ajalta:


Toukokuun boxista löytyi Dolce & Gabbanan Dolce hajuveden tuoksunäyte, johon rakastuin välittömästi. Toi on ostoslistalla kunhan vaan pääsen seuraavan kerran laivalle, sillä vaikka toi tuoksuukin ihan mielettömän ihanalta, on sen hinta aika suolainen. Reilu puolet tosta on nyt käytetty ja kovin säästeliäästi oon yrittänytkin sitä käyttää, ettei se vaan loppuisi kesken ennen kuin saan uuden :D

Samaan sarjaan kuuluvan suihkugeelin sain sitten elokuun boxista ja jonkun verran tuolla on vielä jäljellä. Tykkään oikeen kovasti, vaikken todennäköisesti itse tota ostakaan koskaan lisää ihan vaan sen takia, etten halua maksaa suihkugeelistä montaa kymmentä euroa, kun paljon halvemmallakin saa oikein hyviä. 


Mä oon itse tosi huono ostamaan mitään uusia naamarasvoja, koska mulla on aina ollut vähän ongelmia kasvojen ihon kanssa ja uudet tuotteet aiheuttaa tosi herkästi oireita. Vichyn Aqualia Thermal Rich kasvovoide (joulukuun boxista) ei aiheuttanut minkäänlaisia ongelmia ja se on mulla tällä hetkellä pääasiallisessa käytössä. Toi on tosi riittoisaa ja jättää ihon ihanan pehmeän tuntuiseksi. 

L'Oréal Paris Skin Perfection Unifying Day Moisturiser on kosteuttava päivävoide, joka taas aiheutti ensin pieniä vaikeuksia mun ihon kanssa, mutta parin käyttökerran jälkeen iho tottui siihen ja sen jälkeen tota tulikin käytettyä aika uskollisesti. Tuolla on pohjalla vielä pikkusen jäljellä, ehkä yhteen tai kahteen kertaan ja toi tuli siis syyskuun boxissa. Tykkään erityisesti ton tuoksusta ja toi jättää samoin ihon ihanan samettiseksi käytön jälkeen.


Seuraavaksi Clarinsin Be Long maskara, joka löytyi pienemmässä koossa toukokuun boxista. Ihastuin siihen saman tien ja tällä hetkellä toi kyseinen ripsiväri on mun ihan ehdoton suosikkini. Oon aika vaativa ripsivärien suhteen ja musta tuntuu, että suurimmassa osassa testaamistani ripsareista on joku vika, minkä takia en niitä haluu käyttää, mut toi on mulle ihan täydellinen.

Cliniquen Chubby Stick Intense Moisturizing huulivoide löytyi maaliskuun boxista ja toi menee mun mielestä ihan hyvin punaisesta huulipunasta. Tota on helppo levittää ja värikin on aivan ihana. Mulla vaan on nykyään niin paljon huulipunia, että toikin on sitä myötä jäänyt vähemmälle käytölle, mutta tykkään kyllä kovasti.

Cliniquen All About Eyes silmänympärysvoide sai ihan rehellisesti sanottuna ison hymyn mun huulille. Oon kerran aiemminkin saanut jostain tollasen 5ml näytepakkauksen ja toi on vaan ihan tajuttoman hyvä silmänympärysvoide. Toi löytyi siis elokuun boxista, mistä löytyi myös matkakokoinen Batisten XXL Volume kuivashampoo, joka myös oli yksi suosikkini, mutta jonka tyhjää pulloa mulla ei enää ole tallella. 


Rasvoilla jatketaan taas ja ensimmäisenä hatunnosto huhtikuun boxista löytyneelle Ella Baché Créme Tomate l'Originale voiteelle, joka oli ihan huippu! Toi tuubi on ollut jo pitemmän aikaa tyhjä ja säästössä mulla ihan vaan, jotta joskus muistaisin jostain etsiä tota lisää käsiini. Ihan mahtava tuote ja tykkäsin käyttää sitä erityisesti yövoiteena.

Avèven After Sun Repair Lotion tuli tarpeeseen kesällä aurinkoa ottaessa ja käytin tota erityisesti kasvoille auringonoton jälkeen, vaikka toi on siis tarkoitettu ihan koko keholle. Mun mielestä toi rauhoitti kivasti ihoa ja tulee kyllä ensi kesänäkin varmasti käyttöön.


Syyskuun boxista löytynyt Lumenen Clear It Up! syväpuhdistava geelipesu toimi pitkään mun meikinpoistoaineena ja sain ton loppumaan aiemmin tällä viikolla. Mulla ei aiemmin oo hirveesti ollu käytössä tollasia geelimäisiä putsareita, mutta jatkossa tulee kyllä ehdottomasti olemaan! Meikit lähti hyvin pois ja naama tuntui muutenki puhtaalta käytön jälkeen. Ostan ehdottomasti lisää tota, kunhan saan kaikki muut käytettyä ensin alta pois.


Hansaplastin ANTI CALLUS 2in1 Peeling kuorintavoide jaloille löytyi kesäkuun boxista ja pakko myöntää, että mä olin ensialkuun todella skeptinen ton suhteen. Oon joutunu ihan yleisestikin pettymään niin moneen kuorintavoiteeseen, etten enää edes viitsi odottaa niiltä yhtikäs mitään, mutta tähän ei todellakaan tarvinnut pettyä. Kuorintateho on ihan valtavan hyvä, ja ainoana miinuksena tossa onkin se, että suihkun lattia on vaarallisen liukas ton käytön jälkeen. Mutta siis suosittelen tota ihan kaikille!

Tässä kaikki ne tuotteet, jotka ovat nousseet suosikeikseni. Jokaisesta boxista on löytynyt jotain mieluisaa ja näiden mainitsemieni tuotteiden lisäksi olen siis ehdottomasti pitänyt monesta muustakin. Voisin kuitenkin nostaa esille kaksi boxia, jotka ovat selkeästi olleet ylitse muiden: Toukokuun boxista löysin itselleni uuden lempiripsivärin juuri sopivaan aikaan, kun vanhaa suosikkiani ei enää kaupoista löytynyt. Clarinsin Be Long ripsiväri on aivan täydellinen! Lisäksi boxi sisälsi tuoksunäytteen ehkä maailman parhaimmasta hajuvedestä - Dolce & Gabbanan Dolcesta. Elokuun boxi oli niin ikään aivan huippu ja ensimmäinen boxi, jonka kaikki tuotteet olivat iloisia yllätyksiä ja pääsivät heti käyttöön. Yleensähän boxeihin mahtuu ainakin yksi sellainen tuote, jolle minulla ei liiemmin ole käyttöä, mutta elokuun boxi oli tosiaan poikkeus.

 Hyvää joulua kaikille ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!