maanantai 22. joulukuuta 2014

Uusi blogi

Blogi rakkaudesta huulipuniin? Ehkä sitäkin, mutta ylipäänsä kosmetiikkapainotteinen blogi, jossa mun olisi tarkoitus esitellä ostamiani kosmetiikkatuotteita ja kertoa oma mielipiteeni niistä. Joukkoon mahtuu varmasti muutakin kauneudenhoitoon liittyvää ja ehkä joskus jotain ihan muutakin :)

Tykkään testailla uusia tuotteita ja mielelläni kuulisin myös muiden vinkkejä ja mielipiteitä. Painotan myös sitä, että mielipiteeni tuotteista ovat nimenomaan minun mielipiteitäni, eivät mitään absoluuttisia totuuksia joihin kaikkien muidenkin tulisi yhtyä. Senkin vuoksi olisi kiva kuulla myös teidän mielipiteitä, joko samoja tai eriäviä!

Loppuun vielä muutama Bangerheadiltä tilaamani tuote, jotka hain lauantaina postista:


Versacen Bright Crystal Absolu EdP 50ml oli itse asiassa mun joululahja mulle itselleni. Bangerheadillä oli jonkin aikaa kaikki hajuvedet tarjouksessa -20% ja päätin tilata sitten ton itelleni. Tuoksu on ihana, ei mikään turhan voimakas, mutta soveltuu mun mielestä hyvin sekä päivä- että iltakäyttöön.


Batisten tropical kuivashampoo on mulle ihan uusi tuttavuus, vaikka noita kyseisen merkin kuivashampoita oon käyttänyt aiemminkin. Muut on hoitaneet tehtävänsä oikein hyvin eli tuskin tulen tohonkaan pettymään! L'Oréal Professionnel Absolut Repair Cellular hoitoaine on jo vanha tuttu tuote. Toi on siis korjaava hoitoaine ja ihan täydellinen varsinkin mulle, kun blondaaminen on lievästi sanottuna rasittanut hiuksia. Harmillisesti toi on vain 150ml purkki, mutta mulla on onneksi vanhaakin vielä vähän jäljellä.


Viimeisenä NYX:in Black Label Lipstick sävyssä Italian Chic. Tän klikkailin ostoskoriin ihan puhtaasti sen takia, että oon tässä viimesen puolen vuoden aikana innostunu käyttämään huulipunia ihan päivittäin ja sitä myöten tajunnu myös sen, ettei niitä voi olla koskaan liikaa :) NYX:in huulipunat yllätti mut positiivisesti, ku sellasen ensimmäisen kerran sain käsiini. Ne on suhteellisen edullisia, levittyy tosi helposti ja väripigmenttiä löytyy. Toisaalta huono puoli noissa on se, että ne tuppaa ainakin mun käytössäni leviimään vähän turhankin herkästi "huulten yli", mutta toisaalta toikin saattaisi korjaantua rajaamalla huulet.

Tällaista tällä kertaa. Mulla on paljonkin ideoita, joita aion toteuttaa tän blogin suhteen, mutta mikäli jollekulle tulee mielen jotain postaustoiveita tai tuotteita, joista haluaisi kuulla, niin laittakaa ihmeessä kommenttia tulemaan :) Hankin ihan mielelläni uusia tuotteita senkin mukaan mitkä ihmisiä kiinnostaa, vaikken tietenkään ihan mitä tahansa pysty jatkuvasti ostelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!