tiistai 23. joulukuuta 2014

Blush Professional 120 Colour Eyeshadow Palette


Tilasin aiemmin syksyllä Pretty.fi:ltä ensimmäisen isomman luomiväripalettini. 120 eri mattasävyä hintaan 19,99 €. Kuulostaa vähän turhan edulliselta ollakseen millään muotoa hyvä ja kannattava ostos, mutta mä olen ihan positiivisesti yllättynyt. Alkuperäinen käyttötarkoitus tolle oli Halloween maskeerausten teko eri sävyisillä punaisilla luomiväreillä, joita toi kyseinen paletti sisältää ihan kiitettävän paljon, ja erityisesti juurikin noi punaisen eri sävyt sisältää kyllä todella paljon väripigmenttiä.


Paletti sisältää mielestäni ehkä vähän turhankin monta hyvin samanlaista oranssinpunertavaa sävyä. Kyllähän noiden pienet sävyerot paljaalla silmällä erottaa, mutta näyttääkö ne yhtään eriltä iholla? Tuskin. Samoin paletissa on hyvin monta samanlaista valkoista/vaaleaa sävyä, jotka eivät mielestä eroa toisistaan juuri millään tavalla. Mutta toisaalta mitä voi odottaa, jos ostaa paletin, joka sisältää 120 eri värisävyä. Valinnan varaa ainakin riittää!


Kaikkia sävyjä en ole vielä edes testannut, mutta ainakaan osassa vihreän ja sinisen sävyissä ei valitettavasti ollut kovin paljon pigmenttiä. Punaisen ja lilan sävyiset värit sen sijaan olivat erittäin hyviä, kuten aiemmin jo mainitsinkin. Pitäisi muistaa käyttää tätä palettia enemmän ja oikeasti hyödyntää tota laajaa värivalikoimaa. Liian herkästi sitä vain "sortuu" käyttämään niitä tuttuja ja turvallisia luomivärejä. Lisäksi tykkään käyttää enemmän helmiäisluomivärejä kuin mattapintaisia, joita nämä siis ovat.

Kaiken kaikkiaan oon sitä mieltä, että jos 20 eurolla saa 120 luomiväriä niin ei tässä ihan hirveesti häviä, vaikka joukkoon mahtuukin sävyjä, joista osa ei ole mitenkään järisyttävän runsaspigmenttisiä ja muutamat sävyt ovat hyvin samankaltaisia. Voisin itse jopa harkita ostavani samaisen merkin toisenkin 120 värisävyn paletin juurikin noissa helmiäissävyissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!